Produse Moderne, Femei Moderne

Știm cu toții că „femeie” înseamnă mai mult decât un simplu substantiv. Nu ca să mă laud, dar noi femeile putem răbda tot ce ni se dă , până la Sfântu’ Așteaptă,  vorba aia 😅

Și spun toate astea , pentru că feminitatea înseamnă curaj. Acela de a fi ceea simți, de a-ți suma ceea ce ești și de a accepta că naturalul vine de la sine, nu constă în freză fancy, rujuri de marcă  sau mai știu eu ce accesoriu artificial.

Încă de mică, femeia a fost învățată cu standarde. „Tradiționalisme”, dacă le pot numi așa. Cum să se comporte în societate, unde să muncească,  ce să vorbească și ce nu, și așa mai departe. Dar majoritatea nu am fost informate pe deplin despre „acele zile”. Și da, unii încă le mai spun „acele ” zile, pentru că ei iau menstruația ca pe un tabu. Și nu am înțeles niciodată de ce. Ce e rușinos faptul că , corpul tău funcționează în limite normale? Sau mai nou normalul ajunge un subiect tabu? Uite că la asta nu m-am gândit .

Și ce e mai rău decât durerea celor câteva zile de menstruație? Faptul că nu te simți deloc confortabil. Schimbări de stare, grija unde stai și cum stai , este o piedică în a te simții la locul tău.

Deși avem nenumărate mărci de absorbante și tampoane, pot spune că multe lasă de dorit. Dar te- ai gândit cum e să mergi  la muncă , fără grija petelor sau să dormi liniștită și totuși următoarea zi să nu fii iritată? Ei bine,  aș fi zis că astea sunt basme. Daaaar, de-ndată ce am dat de Femi.Eko®, zic că e cu siguranță unul inspirat din realitate.

POATE NU AI ȘTIUT DAR..

1.     Zeci de mii  de deșeuri din cauza absorbantele sau tampoanele ajung la groapa de gunoi, iar descompunerea lor durează sute de ani.
2.  Salvăm planeta , folosind produse ecologice de igienă
3.  Plasticul este fabricat din 90% petrol și se găsește în majoritatea tampoanelor și absorbantelor de unică folosință.

Fiind femeie, am fost reticentă când am auzit prima dată de absorbante reutilizabile. Adică cum? Chiar există ceva ce se poate reutiliza pe timp de menstruație,  fără grija de a te păta, atâtea ore fără să te iriți,  sau să se lipească de piele  mai ceva ca și clatita de tigaia veche a bunicii? Măi fraților,  cam da . Se poate. Pe-ncercate vă spun. Ba nu, vă recomand!

📸 Femi.Eko®

Proaspăt descoperite, confortabilele
absorbante Femi.Eko®din bambus au 4 straturi , care țin umezeala undeva până 10 ore, fără iritații și fără mirosuri.
Am trecut cu brio de zilele menstruație cu un maxim de confort, în special la locul de muncă . Iar peste noapte nu m-am mai întors de pe o parte pe alta de frică să nu mă trezesc într-o baltă😅🙈 Eheee, de a-ți știi voi ce bine e să te odihnești știind că Bloody Mary rămâne doar o băutură…🙈😅
Ce ușor era dacă știam de ele după ce am născut!

📸 Femi.Eko®

Cât despre raportul calitate-preț, ținând cont că le pot folosi între 2 și 5 ani, nu pot să spun decât „BRAVO”! Super mulțumită de calitatea produselor , și mai și economisesc muuuult. În plus, devine o soluție pentru incontinența urinară.

Fără prea multe laude, nu i-am găsit minusuri. Eh…deși nu ar strica pe viitor să ai o varietate de culori din care să alegi, dacă perioada e totuși mai „gri” de fel.
Dar asta e , desigur, doar o observație . În rest, numai de bine! 😏

Folosind produse sustenabile  nu înseamnă mofturi și figuri 1900, Ci înseamnă o planetă mai curată, o femeie mai modernă,  confort personal și fericire deplină .

Zile pline de culoare! 🎀🌈💋

Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring SuperBlog ’22

Publicitate

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s