Primăvara, un prim pas spre decor

on

Teoretic  e primăvară.  Practic.. e cam așa ..cu scotoceală prin dulapuri. Azi e cu blană, mâine trenciu-i la putere , la amiază tenișii îi scoți,  iar pe seară cizmele sunt pe val 🙈 . Nebunie , ce să mai . .

Daaaar, profitând de pozitivism în egală măsură,  am dat startul unei „aventuri”: redecorarea.  Și nu oricum și oriunde,  Ci în grădina cea de  toate zilele. 🤪 Momentan e „pe lista de așteptare „, dar ne pregătim în forță.
Vorbeam deunăzi cu o bună amică despre decorațiuni  Și cât de mult au evoluat în timp toate aceste lucruri.


Ce știa tanti Flori  a lu’ Costică de mobilier de grădină?🙈
Mileul de sub vază, mușcatele de pe verandă și mușamaua de pe masa din terasă era tot catalogul decorațiunilor exterioare.

Abia acum mi-am dat seama cât de mult înseamnă un loc bine amenajat. O doză de culoare,  pernuțe, câteva flori pe ici colo și uite așa spațiul tău devine ACASĂ. 
Sunt mereu adepta lemnului când vine vorba de orice fel de schimbare pe plan decorativ. Așa că , sigur curtea mea va fi cadorisită cu mobilier de grădină . Totul trebuie să fie bine structurat , astfel încât să simți că e primăvară, indiferent de starea vremii. Iar pentru pata de culoare din decor, motorul de căutare Biano, îmi asigură tot ce am nevoie pentru a-mi împlini micile dorințe.

Micuțele flori își au acum companie cu simpatica broscuță 😋.

📸 Biano.roUn colțișor de relaxare nu lipsește, iar pentru asta am în plan câteva cărți și un fotoliu de grădină,  care să îmi ofere în același timp și confort și să îmi dovedească cu siguranță că merit ce-i mai bun .

📸 Biano , editare CanvaAsta-i primăvara ce-o voi purta. Anul acesta se poartă bucuria.

Așa că,  până totul va fi gata de aranjat, mă voi bucura în oaza mea de liniște, unde cafeaua de dimineață își face damblaua 😋.

Edit CanvaPână la noi cuvinte, primăvărează-te! Zile pline de culoare! 🌈🎀🌷

Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog Spring ’22

Publicitate

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s