Primăvara ți se citește pe piele

Sursă : Springfarma

Anul acesta ne bucurăm de o toamnă târzie. Acel anotimp în care natura se transformă în jurul nostru, subtil, ca și cum un pictor ar adăuga în fiecare zi o pată de culoare. Acele zile de toamnă în care ne bucurăm de soare și temperaturi destul de ridicate. Cu toate că, noi femeile, suntem tentate să mai profităm de fustițe și rochițe, dimineața și seara, răcoarea își spune totuși cuvântul.

Însă când toamna se instalează pe bune, ce facem în fiecare an? Cu lacrimi în ochi😂: hainele de vară aranjate pe rafturile de sus, la hibernat si un check rapid in garderobă sa vezi ce îți lipsește pentru iarna care se apropie.🥾🧣🧤

Dar eu nu mă limitez numai la garderobă. Acord mereu o atenție aparte si tenului. Când vine frigul, îi ofer un tratament mai complex care să îl protejeze pe timpul iernii. De ce tenul nostru trebuie să simtă că a venit iarna? De ce sa nu îl facem să creadă că e mereu primăvară?😁

Să nu uităm că și pielea mâinilor trebuie protejată printr-o hidratare permanentă, atât în perioada iernii cât și vara.

Că este primăvară, vară sau iarnă, trebuie să avem grijă de noi, de pielea noastră și de corpul nostru. Când este vorba de iarnă ne gândim la frig, la timp urât, la zăpadă, dar haideți să ne gândim cum ne vom întreține tenul și cum îl vom proteja de frig. Sunt atâtea metode de a avea grijă de pielea noastră.

Cum în sufletul meu e mereu primăvară, am ales Springfarma. Nu știu, a fost dragoste la prima vedere.😊 Poate de ce mi-a oferit, de la început, tot ce aveam nevoie și a avut grijă de mine atunci când simțeam că sunt lipsită de energie.

Sursa: Springfarma

Ca și un ceas deșteptător, organismul ne anunță apropierea toamnei: oboseală, epuizare, gripă. Ei bine, Sprigfarma a fost de fiecare dată la căpătâiul meu, cu vitamine, siropuri și ceaiuri. Știe că am o sănătate mai fragilă în timpul rece, așa că în fiecare an îmi bate la ușă cu noi oferte și produse naturale.

Ce e mai bun, în serile monotone de toamnă, decât un ceai de ghimbir, pentru a-mi întări imunitatea, și o carte bună. Când frigul se face tot mai resimțit, încep „cura” de ceai antigripal. Anul acesta însă, am dat din nou o raită pe Springfarma.com și am optat și pentru siropul Bio Vitality Balda. Nu, nu pentru mine. Pentru mama, care nu e băutoare de ceaiuri, nu suportă comprimatele, nu prea mănâncă fructe….😂🙈 Cu timpul rolurile se inversează și e rândul nostru să avem grijă de părinți.,😊 Așa că m-am gândit să încerc, poate siropul o să aibă mai mult succes. Și? Miracol! De 2 ori pe zi câte 10 ml și chiar se ține de „tratament”, căci de fiecare dată când o vizitez, în sticluță e tot mai puțin sirop și cică îi place gustul.

Vorbeam mai sus despre grija pe care o acord tenului în timpul iernii. La Cabine îți spune ceva? Eu i-am descoperit produsele, anul trecut, pe SpringFarma- farmacie online. Vrei să știi 👉cura mea de frumusețe cu La Cabine? 👈

Adevărul e, când dai peste produse care îți plac, ești mulțumită de rezultate și se adaptează perfect tenului tău, atunci de ce să nu folosești mereu aceleași? Mai ales că paleta de produse e largă.

Si cum la femei, nu se oprește totul la ten, trebuie să ne îngrijim și părul. Pentru a fi frumoasă și îngrijită trebuie să acorzi atenție întregului tău corp. Nu-i așa? De la vitaminele care au un efect asupra întregului organism, la fiolele pentru ten dar și cele pentru păr. Frigul are un efect negativ și asupra podoabei capilare, așa că fiolele pentru păr de LaCabine chiar vă vor proteja părul, hrănindu-l în profunzime. Nu e minunat când și pe timpul iernii părul tău își păstrează strălucirea, ceea ce denotă că ai un păr sănătos și îngrijit?

Știu, nu e simplu cu atâta îngrijire și produse de care, noi, femeile, avem nevoie. Dar să nu credeți că bărbații nu au și ei bătăi de cap în privința asta. În plus, Springfarma s-a gândit la ei, și printre produsele recomandate găsim de exemplu șampoanele împotriva căderii părului sau multivitaminele vegetale.

Nu-i așa că iarna pare mai ușor de suportat atunci când poți comanda online tot ce ai nevoie și pentru toată familia, de la mic la mare? În plus, mai mereu ai reduceri, produse noi și transport rapid. La fiecare produs ai recomandările și explicațiile necesare. Tot ce ai de făcut e să te așezi confortabil în fața calculatorului și să dai o raită în farmacia online.

👉https://www.youtube.com/watch?v=YsHOJ3uXdzk👈

„Elle n’est pas belle la vie?” (Nu-i așa că viața e frumoasă?) Sănătatea e importantă, pentru a avea o viață liniștită, să putem trece mai ușor peste oboseala si greutățile cotidiene. În același timp, putem arunca o privire în jurul nostru și să ne preocupăm și de sănătatea celor din jurul nostru: părinți, vecini care au o vârstă înaintată, colegi cu o sănătate mai fragilă, și să venim cu un sfat, o mângâiere sau de ce nu, cu o cutie de vitamine sau ceai pentru a-i ajuta să depășească mai ușor serile friguroase. Cu un mic gest, contribui și tu la sănătatea și bunăstarea celor din jur.😊

Sursa: Springfarma

Acest articol a fost scris pentru Concursul Superblog 2021!

Publicitate

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s