Eleganță şi stil pentru suflet

Sursa: @Alma.Parchet

Fiecare individ are un loc al său. Acel loc-pereche pentru sufletul lui. Unul special, unde simțim că ne umplem de energie pozitivă, ne relaxăm și știm că facem parte. Unii găsesc acel loc, alții și-l construiesc.

Ei bine, eu fac parte din a doua categorie. Îmi transform fiecare locșor din „casă” în „acasă”.
Nu pot spune că ține neapărat de Feng shui sau alte minuni de astea, ci mai degrabă de personalitatea și starea de spirit a fiecăruia. S-o spun pe aia dreaptă , mi-ar place să am covoare în casă. Nu, nu sunt de modă veche , doar îmi plac la nebunie🤣. Dar cum o viață cu căței e mereu cu surprize, respins varianta pufoasă 😋.Comoditatea unui loc special ține de alegerea perfectă. Iar eu aleg întotdeauna varianta simplă . De ce să mă complic, când pot ușor să strâng după dezastrele făcute, atunci când cățeii au ora lor de joaca, nu?😁 Așa că „mi-am făcut de cap” cu parchet din lemn masiv.

Sursa: almaparchet.roDar înainte de a face o achiziție, ai nevoie de consultanță. În privința materialelor , a montajului, al timpului de „trăire” a parchetului și micile nebunii la care poate face față.

Am obiceiul de a face alegeri după bunul plac , după cum arată, nu ascultând de acea persoană care are „special skills” să te ajute la achiziționarea unui lucru. Însă Alma Parchet mi-a picat așa..pe suflet. De ce? Fiindcă are răbdarea ( indiferent că e online sau direct) de a-ți explica pe înțelesul tău, cât de important este un parchet bine ales.

almaparchet.ro, editare CanvaStăm prost la capitolul educație , asta e clar. Da, hai săriți cu pietre, dar asta e realitatea. De la educația financiară, pentru că nu mulți știu ce înseamnă raport calitate-preț, și până la educația în ceea ce privește siguranța, în timp, a unui lucru.

Știm bineînțeles, că orice lucru luat, vrei să dureze. Și că asta să se împlinească, e mai bine să fie ecologic.


Vreau să fie eco, să îmi ofere fermitate, finețe, duritate, dar și calm interior. Așa că stăteam puțin pe gânduri . Eram între ciocan și nicovală.. Parchet Masiv, sau pardoseala SPC?


Chiar dacă e mai scump, parchetul din lemn masiv îmi oferă stil și își merită investiția. Pardoseala SPC este un parchet rigid, durabil și mai stabil dimensional decât parchetul din lemn sau laminat. E mai greu să alegi dintr-o varietate de lucruri faine, ah? Așa zic și eu.😂


Daaar într-un fel, am balansat puțin detaliile perfect oferite și am ales „qui pro quo” ( ceva pentru ceva). Eu îi ofer un cămin, iar el îmi oferă siguranța și eleganța sufletului meu.


Mami, şe faşi acolo, te joşi? întrebă pitica ușor curioasă.
– Mă gândeam să recomand unor prieteni parchetul nostru.
– Şe?
– Uite, hai să îți spun o poezie. Fii atentă.
..

Arhiva personala, edit Canva


„Doi prieteni năzdrăvani,
De felul lor căței spontani,
Au decis să șteargă praful
Dar nu normal, ci cu cearșaful.
Joaca lor avea să fie
Cu siguranță o comedie.
Pentru ei ceva măiestru,
Pentru mami- un dezastru.
Așa că mama a studiat concret
Oferta de la Alma Parchet.Mami, şei aia?
– Stai și ascultă că-ți spun acum, pe înțelesul tău. Desigur că mă întrerupse Bubulina, cu o curiozitate copilărească.„Ce vezi tu aici, pe jos, se numește doar parchet,
Cel mai bun, nu face zumzet.
E doar material masiv
Ce te-ndeamnă cu frumos
Sta nu te îmbraci mereu prea gros.
Te poți juca mereu în voie,
Și-l îndrăgești de bunăvoie.

Așa că Alma sunt cei ce te învață
S-alegi parchet cu ușurință.
Si ca sa fie mami fericită,
I-a dat o ofertă strălucită.
Tu și cățeii vă puteți juca după placul vostru,
Fără măcar vreun dezastru.
Orice loc trebuie să fie primitor, după bunul tău plac și personalitate. Dacă am învățat ceva din alegerile făcute, e faptul că orice comoditate costă. Da..Dar costurile care implică, nu se compară nici pe departe cu siguranța în timp pe care ți-o oferă.


Și uite așa, împăcând și capra și varza, am putut să mă bucur liniștită de oaza mea de fericire: un cămin cald, primitor, plin de eleganță și stil, cu un parchet pe măsură! 😉


Până la noi cuvinte, să ai zile pline de culoare și confort! 🤗Acest articol a fost scris pentru Competiția SuperBlog 2021.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s