Home sweet home

Sursa: vindem-ieftin.ro

Atunci când cumperi o casă, din momentul vizitei, numeroase modificări mărunte, pe care le vei face pe viitor, îți trec prin minte; idei care prind contur și le poți chiar vizualiza cu putință imaginație.😁La început te bucuri de răcoarea care îți conferă casa, dar nu remarci zgomotele care o înconjoară . În plus, nu prevezi că iarna se apropie cu pași repezi și răcoarea care îți făcea odată plăcere, acum te învăluie, făcând să dispară toate calitățile locuinței pe care le-ai remarcat în momentul cumpărării.

Ca oricine, îmi place să-mi personalizez locuința și să o transform în așa fel încât să-mi transmită tot ce am nevoie: căldură, spațiu, culoare.

Iarna, după o zi de muncă abia aștepți să ajungi acasă; momentul în care să te cuibărești pe canapea cu o carte și un ceai fierbinte.

Ok, noi femeile nu ne gândim poate la aceste amănunte, cum ar fi izolația casei. Important e să ne placă locuința pur și simplu, acel feeling pe care îl avem când ceva ne place la nebunie. Sinceră să fiu, cand am vizitat locuința, pentru mine important era să fie luminoasă, spațioasă și sa îmi transmită energie pozitivă.

Când răcoarea a început să-și facă simțită prezența tot mai mult, am știut că trebuie să reacționez cât de rapid posibil.

Dar cum pentru orice problemă există o rezolvare, am început să mă interesez în stânga și-n dreapta, să caut pe internet soluția salvatoare. De un lucru eram conștientă: aveam nevoie de consultanță, de un profesionist care să îmi dea un sfat bun, atât practic cât și financiar.

Sursa: vindem-ieftin.ro

Nu o sa vă vină să credeți, dar am găsit acest profestionist salvator.😉 Recunosc, trebuie să-i mulțumesc lui Dan, care a început într-o zi să ne povestească, în birou, cum a dat el lovitura cu vindem-ieftin.ro. Cum și-a schimbat el acoperișul, și-a izolat casa, a comandat materiale de construcții și le-a așteptat liniștit în poartă. Cuvintele”izolat casa” mi-au atras atenția. Până atunci eram cu nasul în ecranul calculatorului, concentrată la mailul pe care tocmai îl primisem.

Când nu ești expert in domeniu, te temi sa apelezi la oricine. Așa că am decis să trec pragul virtual al acestui market în care consultanții m-au primit cu seriozitate, dând dovadă de experiență și eficacitate. Am primit răspunsuri la toate întrebările pe care le-am pus si chiar multe informații suplimentare.

Nu știam de exemplu că în proporție de 25% din căldura casei se pierde prin pereti, dar și prin acoperiș. Un alt avantaj al izolării este scăderea facturii de electricitate, un factor important pentru bugetul fiecăruia.

In urma ofertelor de termoizolații făcute de consilier, am optat pentru izolarea cu plută naturală, eu fiind adeptă a tot ce e natural si de bună calitate. Acest tip de izolare va permite pereților să respire, ceea ce va împiedica în același timp și apariția mucegaiului. Am aflat si alte avantaje ale izolării cu plută😉: izolarea fonică, rezistență la foc, longevitate, și că nu atrage rozătoare, insecte sau paraziți. Deci dacă stau să mă gândesc la câte avantaje îmi oferă, nici nu mai stau pe gânduri. Mai ales că livrarea este gratuită.

În prima iarnă petrecută în noua casă, am realizat cât de importantă este izolarea unei case si ce cheltuieli aveam de suferit pentru că aceasta era inexistentă. Însă în urmatorul an, după ce izolarea a fost efectuată, casa a devenit mult mai călduroasă si mai primitoare. Nu am mai fost obligată sa reglez radiatoarele la maxim, iar seara când ajungeam acasă, găseam o temperatură ambiantă. Factura de electricitate a scăzut simțitor si serile de iarnă au devenit mult mai plăcute.

Interesul fiecărui comerciant este să satisfacă cerințele si exigențele clientului. De ce? Pentru că acel client, si multi altii, va reveni să cumpere si alte produse de care are nevoie, pentru că găsește un echilibru între calitate-pret. Asta voi face eu, de exemplu. Știm cu toții, atunci când începi niște lucrări în casă, parcă nu te mai oprești. Așa că anul viitor voi bate din nou la ușa virtuală al acestei case de comenzi. După izolarea pereților, mă gândesc la instalarea unor panouri fotovoltaice. Si iată cum în câțiva ani, cu răbdare si perseverență, poți reuși să obții o casă în care găsești confortul mult dorit.😊

Sursa: vindem-ieftin.ro

Acest articol a fost scris pentru concursul Superblog 2021.

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. rofstef spune:

  Bravooo !
  Duminică plăcută îți doresc ! 😇

  Apreciază

  1. Gratiela spune:

   Mulțumesc!
   O duminică minunată și ție!🤗

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s