Îmbracă-te azi cu inspiratie!

Sursa: https://blog.answear.ro/Sursa:

Scriu de când mă știu. La început nu am știut ce să fac cu toate ideile și gândurile care îmi zburdau prin minte. Era hazliu și palpitant. Însă atunci când am realizat că nu mai am unde să așez ideile în mintea mea, devenită neîncăpătoare, am inceput sa scriu: idei, fraze, cuvinte, povești și poezii, indiferent unde mă aflam.

În timp, am realizat că orice privesc, ating sau simt, mă inspiră, mă determină să-mi dezvolt imaginația, să descopăr sentimente și senzații noi.

O aromă de prăjitură, o bluză din mătase, un parfum, o floare, adierea vantului, rasaritul de soare…

Mă simt feminină și încerc să-mi exprim această feminitate cu o rochie înflorată de vară sau o fustă jean care să mă facă să mă simt confortabil in ziua respectivă.

E important să te îmbraci în funcție de eveniment, să faci diferența între îmbrăcămintea pe care o alegi pentru a merge la birou sau la sala de sport. Indiferent cât confort îți oferă unele haine, nu le poți lua oricând și oriunde.

De cele mai multe ori hainele ne trădează starea de spirit, caracterul, stilul.

Sursa: Arhiva personală (Gratiela)

In categoria https://answear.ro/h/geci-de-blugi.html gasim geci de blugi pe care le poti asorta la orice, intr-o zi de toamna in care ai decis sa vezi cum vara isi face bagajul, gata de plecare.

Sau e posibil sa ai chef să îți schimbi stilul, să ai nevoie de idei noi, să te inspiri în așa fel încât să fii in trend.

In momentele în care chiar am nevoie de o schimbare sau de ceva nou in garderoba mea, mă las inspirată de propunerile pe care le găsesc pe https://answear.ro/ . Niște imagini pot deveni realitate. Cu o livrare rapidă, de 48 de ore, poți avea haina mult dorită care să-ți ridice moralul. Hai să recunoaștem că noi femeile, uneori, ne simțim atât de bine atunci când ne acordăm atenție, avem grijă de noi și ne simțim frumoase!

„Cu ce mă îmbrac azi ? Ne punem cu toții această întrebare. Când mergem la muncă, la o întâlnire, la o petrecere. Mulți nu pun accent pe îmbrăcăminte, dar cam trebuie, pentru că îmbrăcămintea ne definește, este o parte din noi. Eu ador să mă inspir de pe net, de exemplu, unde găsesc stiluri, culori, modele noi.

„Cu ce mă îmbrac azi ? Ne punem cu toții această întrebare. Când mergem la muncă, la o întâlnire, la o petrecere. Mulți nu pun accent pe îmbrăcăminte, dar cam trebuie, pentru că îmbrăcămintea ne definește, este o parte din noi. Eu ador să mă inspir de pe net, de exemplu, unde găsesc stiluri, culori, modele noi.

Sursa: Arhivă personală (Carina)

Când îți privești fotografiile trebuie să fii mulțumită de zâmbetul tău, de aspectul tău care arată tuturor că ești bine in pielea ta, că ești o femeie puternică, indiferent câte capcane ai avut de trecut până să ajungi aici.

Incearca si tu!👉📷 https://lifespirationstartshere.answear.ro/

Se mai întâmplă să nu îmi vină bine un pantalon sau o fustă, nici o problemă. Am probat, știu acum dacă trebuie sa aleg o altă mărime sau un alt model. Dacă nu încerci, nu vei știi ceea ce ai nevoie.😉

Ai curajul sa porți hainele care îți dau încredere în tine și care te fac să te simți în largul tău!

Oriunde privești există o inspirație. Fie că e o carte ,o poveste, un om sau o vestimentație, ea nu ține cont de vârstă sau etnie. Este o stare de spirit care nu uită să vină fiecăruia în parte, în funcție de sufletul sau personalitatea dobândită.
Pentru mine, inspirația înseamnă în fiecare zi altceva. Poate azi e un cântec, mâine va fi chiar soarele. Azi un om fericit, maine poate o simpla pereche de încălțăminte.
Și cu toate acestea, cel mai bun mod de a nu îți pierde orice inspirație , rămâne zâmbetul. Să știi să te îmbraci cu el în fiecare zi. Să îl iei ca pe o haină, o broșă prinsă la piept, ca o eșarfă în jurul gâtului.

Daca știi cum să oferi un zâmbet în momentul în care tu, la rândul tău ai primit, ei bine, asta este motivația perfectă.

Peut être une image de 1 personne et herbe
Sursa: https://www.facebook.com/answear.ro

Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog 2021.

Publicitate

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s