Începem și noi școala?

Când te gândești la toamnă, din start îți sare gândul la prima zi de școală. Cum altfel, decât cu ploaie 😂. Sau cel puțin așa era „pe vremea noastră”. Mereu turna cu găleata și traficul era infernal.

Notă către mine: ar trebui să nu mai folosesc „pe vremea mea”, că realizez cum trec anii și peste cotoroanța asta în devenire😂🙈.

Daaar, spre bucuria mea și a tuturor părinților care își duc copiii la „prima zi de..”, am început ziua cu un soare de toată frumusețea.

Mă pregătisem psihic pentru prima zi( de grădiniță), dar oricât îmi făceam planurile în cap, nu credeam că o voi vedea altfel. Pe lângă faptul că mă așteptam ca Buburuza să își scoată lacrimile la înaintare așa de mult , de trebuia să îl rog pe Noe să ne construiască o Arcă, (😂) am avut o imagine de ansamblu a fericirii și bucuriei. Ea era entuziasmată. Eu? Eram în plină tensiune, să nu cumva să creadă că o părăsesc.
Ea era calmă… Eu? Eram plină de emoții de parcă era prima zi pentru mine. 😂🙈

Apoi am realizat totuși că odată cu ei, începem și noi un an nou.
Și pentru noi este un început.

Și păsările învață să zboare, doar părăsindu-și cuibul, nu? Eh, așa învățăm și noi să fim părinți, să fim oameni. Trecând prin etape și etape, indiferent cât de ușoare sau grele ar fi. Ce dacă uneori mă opresc din mers și plâng? Asta mă face o persoană mai puțin plăcută? Nu. Sunt doar același om ce-și dă restart din când în când, că s-a cam „prăfuit” sistemul și e blocat, nu mai merge nici un click😅.

Știi.. atunci când eram mici, orașul ni se părea mare, iar acum că am crescut, totul e mic și totuși avem în față o lume întreagă..
Și până la urmă, Mohamed e cel care trebuia să învețe drumul și să ajungă la munte…nu? 🤔😋

Așa că.. am învățat zilele astea că orice început are frumusețea lui, și merită trăit cu fiecare emoție simțită. Altfel te simți când te trezești cu un zâmbet pe față și ziua plină de culori, nu? 😉Gânduri bune! 💋🌈

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. ecaleopi spune:

  Felicitari pentru prima zi de ,gradi” si succes!

  Apreciază

  1. Lussy spune:

   Mulțumesc! Sa fie! Deja am dat-o pe clasica răceala de început 🙈
   Dar sperăm la zile mai bune cât de curând! 🤗

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s