Culorile pun diagnosticul (CROMOTERAPIA)

Un lucru foarte interesant pe care l-am aflat este că preferințele noastre în materie de culori spun multe despre starea noastră de sănătate. Încercăm zi de zi tot felul de tratamente, însă câți dintre voi știți despre puterea cromoterapiei? (terapia prin culori). Această terapie se poate aplica sub mai multe forme: de la culorile hainelor, la cele ale alimentelor sau de la folosirea pietrelor prețioase, până la stimularea punctelor energetice ale organismului cu ajutorul luminii colorate.
Din pricina modului greșit de alimentație, a mediului poluat în care trăim, a echilibrului psihic precar, apar stări precum: amețeală, stres, dureri de cap, oboseală. Iar terapia prin culori exact asta face: restabilește cu ajutorul energiei starea de bine și, cel mai important stimulează puterea de autoapărare a organismului.
Alegem o anumită culoare preferată pentru că subconștientul corpului nostru are nevoie.
Așadar, dacă vrei să te bucuri din plin de efectele unui tratament simplu, fără contraindicații și accesibil, atunci apelează cu încredere la cromoterapie. Orice afecțiune se poate trata. Mentalizând acest lucru, nici o barieră nu poate fi pusă în calea stării de bine.

📸 Istock

Lasă un comentariu